suunnittelu logot mainokset

SUUNNITTELU

Tarvitsetko logon, mainoksen tai sivuston suunnittelua? Saat neuvot ja vinkit mitä kannattaa tehdä ja mitä ei jotta sivustosi tai kauppasi toimisi mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti. Myös logojen ja mainosten suunnittelu sekä toteutus onnistuu samasta paikasta. Tämä ei edellytä varsinaisen toteutuksen ostamista eli voit ottaa halutessasi ihan pelkän suunnittelun.

optimointi ja seo

OPTIMOINTI

Ovatko valmiit kotisivusi tai verkkokauppasi optimoitu sekä pöytäkoneille- että mobiililaitteille? Sivuston nopea latautuminen (ei siis pelkästään etusivun) auttaa myös osaltaan hakukonenäkyvyyden suhteen. Saat myös halutessasi sivuston ylläpidon päivityksineen ja varmuuskopioineen samassa paketissa. Myös SEO eli hakukoneoptimointi on tärkeää.

markkinointi

MARKKINOINTI

Mainoskampanjan yhteydessä saat ajantasaista tietoa näkyvyytesi kehittymisestä ja tehtyjen muutoksien vaikutuksista. Sinun ei tarvitse ymmärtää hienoja termejä ja sanoja, riittää kun osaat numerot. Tulokset niiden takana kun eivät valehtele. Hyvään mainoskampanjaan kuuluu se että sitä hienosäädetään koko kampanjan ajan jos tulokset sitä vaativat, eikä vain jätetä oman onnensa nojaan.

sosiaalinen media

SOME

Onko yritykselläsi sosiaalisen median tilejä? Nämä voidaan näppärästi yhdistää ja linkittää esim. kotisivujen uutisiin tai blogiin jolloin samat päivitykset näkyvät myös somen eri alustoissa. Tämä säästää aikaasi ja vaivaasi, ja näkyvyys paranee katsoo sitä mistä tahansa. Tarvittaessa voit ulkoistaa myös kaikki some-päivitykset ja säästää omaa arvokasta aikaasi.

verkkosivut ja verkkokaupat

VERKKOKAUPAT- JA SIVUT

Verkkosivut- ja kaupat pääsääntöisesti WordPress-pohjalta tehtynä ja edelleen erittäin toimiva kauppapohja on WooCommerce. Myös Prestashop-pohjasta on kokemusta kauppojen rakentamisessa. Kaikki haluamasi maksutavat kauppaan onnistuu kuin myös linkitys esim. Facebookin puolelle jolloin ostaminen sitä kautta onnistuu aivan samoin kuin itse sivustolla.

videotuotanto

VIDEOTUOTANTO

Perinteinen videotuotanto pitää vielä pintansa ja paikkansa vaikka kehittyvä digitaalisuus muuten etenee kovaa vauhtia. Yritysvideot, häävideot, esittelyvideot, mainokset jne jne. Jos sinulla on tuote tai palvelu jota on vaikea selittää, ratkaisu voisi löytyä ns. selitysvideosta. Tämä voidaan toteuttaa piirrosvideona tai animaatiovideona mieltymyksesi mukaan. Ihan tutkimuksienkin mukaan näitä katsotaan suhteessa enemmän ja pidempään kuin ns. tavallisia videoita.

Mitkä ovat sinun tarpeesi?

Täytä lomake ja otamme sen pohjalta Sinuun yhteyttä!